Saya Adalah Saya :D

Saya Adalah Saya :D

Monday, August 15, 2011

Outing !~ 14/8/2011

Assalamualaikum WBT Reader(S) yg dicintai sekalian . hee :)

(date : 14/8/2011)
haa . plan ak hary ni menjadi !~ yeepeeee (walaupun tersasar sedikit) :) 
plan ak ialah berbuka puasa bersama NAD , PIKA jerr & SYIQIN . :)
hee . meh nak story sikit ape yg dah jadi tadi .

Kami bertolak from Kolej Kerawang yg tercinta pada pukul 6.30pm.
TAPI sampai jerr kat ATM BANK ISLAM , kereta 2 mati . kami cuak kott . mujur xsampai bandar lagi .
haihh . mmg kete kak tie 2 macam 2 ea . xcukup minyak jerr selalu . huhu .
naseb baek xp jauh lagi . soo kami telefon tuan kete 2 suh dtg kat kami .
Tunggu punya tunggu sampai lah dye untuk menukar kereta laen .
then kami mendapat kereta (pertukaran) warna HIJAU
terbahak2 kami gelak coz kete 2 same warne ngan tudung cik Nad pakai mase 2 .
hahaha . lawak sioottt . :)
kami meneruskan perjalanan kami pd pukul 6.45 pm.
sebelum pape jd lagi , pegi isi minyak duluu . :) 

then baru teruskan perjalanan ke McDonald's !
jalan jalan jalan !~ then sampailah dalam pukul 7 :)
keluar kete , menuju ke McD ! kami beli !~
Fiey n c Nad !~ Grilled Chicken Burger + Fries + Cola gelas besarr (Set Bukak Puasa)
c Pika jerr !~  Double Chesse Burger + Fries + Milo gelas besarr
c Syiqin plak !~ Big Mac + Fries + Cola Light gelas besarr :)
kami makan kat luar McD :) seronokkkk dapat lihat pemandangan luarr.. :D

opkos lepas 2 , kami ke Surau untuk solat maghrib .

after dat kami p Giant . jalan2 cari barang tapi xjumpa . :( sorry dear :(
saye jer yg beli !~ Shawl Pashmina (1 jerrr) haha

then kami bertolak dengan kereta HIJAU 2 mencari KEK d bandar :)
cari punya cari , jumpa la SECRET RECIPE . tgok3 . wah .! 
memang cantik harganye . so i xjadi belikan untuk u. huhu . sory lagi dear :(
BUT still teruskan mencari KEK :) jumpe la kedai KEK SWEEDEN ;)
KEK 2 jer yg mampu fiey belikan untuk abg .! harap abg faham sgt2 :)
sory xdapat nak laksanakan hasrat beli SECRET RECIPE . laen kali ea :)

selesai sume , baru la legaa nak balik . hee . dalam kete plak . c Pika n c Syiqin pasang laguu beb . 
layaaannn gilerrr .  hee . dah la mengajar skuad plak 2 dalam keta . hahaha . lawak3 :)

 THANX 2 the trioo of u ,.. i'm happy 4 dis tonight . 
I will remember u all what we have doing together . keep in touch bebeh :)
I LOVE U ALL SO MUCH !~ 6t gathering same2 lagi ea :D

antara pic2 d snapkan (sikit jer . malas nak masukkan banyak2 . hee)
Pic from : kamera Piqa Jerr :)
edit from : opkos tuan beloogg :P
makan kotakkk ! haha *lapar sgt ker ?

banyak betul makanan kat depan 2 . bestnyerr :)

K.A.M.I. outing !~ sume gambar saya macam 2 . haha :P

p/s : heppy giler xterkate :) mmg duit banyak habis . tapi berbaloi-baloi . :D

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.