Saya Adalah Saya :D

Saya Adalah Saya :D

Wednesday, December 12, 2012

12 12 12

12 12 12 pulakk dahh . tadi post yang 10 12 10 . haih . banyak nyerr nomborr . waduh waduh waduh . kok kenapa yaa ! hehe

hye you'ollss .. ! haa . moh bercerita sikitt ape yang menariknya tentang 12 12 12 nihhh !
haaa . mesty skunk nim korang2 tengah mencipta *eh, bukan . melaksanakan sumtim special untuk pengakhiran hari untuk tahun ni yang sepesial ni haa kan . mestyy ade antara korang yang sambut birthdayy kann , ade yang kahwin kann, terberanak pun ade kann , ade yang sambut anniversary kann , haa yang keluar dating dengan pakweee or makwee pun mestyy ade kan . aku??? buat apee untuk hari special nim ?? errmmm .. *cuba fikir jap . 

cuba korang teka lah ape yang aku buat pada hari nim . !
apee ?? sambut birthday ? birthday aku lambat lagi lah . tapi korang kene ingat tau ! hehe .. :)
errmmm .. sambut anniversary ?? anniversary kepala hotak kau . pakwee pun takdekk . nak sambut cane . hadoi . laen3 ??
kahwin kott ?? berjanggut la aku tunggu orang masuk minang akuu . nak kahwin mase ni , memang tak dapat la aku merasaaa . huhuh . tu x payah pikirr . lambat lagi kott . huhu :( *waiting3 


haa . korang mestyy da penat da kan menekaa . hakhakhak . meh la aku cakap . !

aku keluarr DATING !!! hakhakhak . *tadi cakap xde pakwee . hakhakhak 
bukan dengan pakwe lah . haih . dating jerk, dengan pakwe . dating jerk, dengan pakwe . ape laaaa korang nim . haih . pikiaaqq laa positipp sikett . haih .

okeee . lets continue . hehe . aku sebenarnyaa dating dengan family aku . hehehe . biasalah hari cantikk , tarikh cantikk mulaa lah ponteng kuliah . huahahah . *kantoi ! hehe 
aku ponteng, bersebablah . so alang2 bersebab biar sampai ke pantai cherating ! hehehe . ya ! aku p cherating je pown . xde lah istimewa sangat kalau korang dengar ! tapi bagi aku , ia sangattt istimewa ! sebab ayah aku ni bukan jenis macam ayah korang kot , bagitahu tu, dapat tu . nak pegi ni , pegi je . ayah aku x suka sangat pegi tempat ramai2 org , tempat2 bhaya camtu . hehe . tapi bilaa dia sama kepala , mmg aku excited lah ! suke suke suke ! so nak tengok x gambar2 ? hehe .. jap nak uploadd !! hehe ..
macam biasa lah aku ni kan . memang sukee update picture ! itu dah jadi kegemaran okay ! ok2 dah la melalak . lepas tengok gambaq2, jgn lupa like, comment n follow ! hehe . tunggu entry ku seterusnya !
c u and love u'olls ! ! :D

still alone . who will be beside me after Allah , Rasulullah and my family ? -_-'

me at cherating beach :)

hah ! dari atas sampai bawah haku pakai hari ni, yang bawah skali tuuu jugakk menyerlah ! jangan jeles u'olls . krohkrohkroh.

this is my memory today . :') tomorrow ? hmm

c penyibukk je nak amekk gambaq gak . syiohh syiohh ! hahhah :P

p/s : gambar ayah aku xde kan ? mase ni , dia ade dalam keta . rehat . hakhakhak . kami je lah bergambar . huhu . penangan 12 12 12 la ni . hekhekhek . hope this memories will keep in my heart . ALWAYS :) LOVE MY FAMILY :')


10 12 10

Assalamualaikum Reader's . :')

2 YEARS 2 DAYS AGO , me had accomplish my graduation being commanders with my commander-mates from SHARK SQUAD and COBRA SQUAD in UiTM JENGKA, PAHANG. although its just 10 days we having the LIBK *stand for latihan intensif bakal komander* , but the memories were still here. IN OUR HEART. what friends and i having all the days . it's all about be a discipline people . to all my commander-mates, happy 2nd anniversary ;')

Commander-mates batch 1  :)

guys, although we had change our formasi from CIROPTERA SQUAD to SHARK SQUAD , but both are adorable to me . having memories together . having difficulties together . having fight always . but those makes we close to each others . hope our friendships will lasting forever . after finishing our diploma , please still contact each others . that's would make we close. :)


the memories make my life so fantastic ;')

*HAPPY 2ND YEARS ANNIVERSARY _10/12/12_


Monday, December 10, 2012

FUHHH FUUUHHHH !! ~

HYE  i'm backk to the blogger's world !~

'uhuk' 'uhuk' !~ (terbatuk dah . banyak sangat habuknya)
berhabuknya blog gua . 
almost 8 month i don't update this blog . 

warghh .. right after i recovery from the pain ! i'm backkk !!~~
many things i want to share with u all . 

just wait and read !~ hehe . 
daebak !!~
*recovery from pain of love . 

Sunday, April 22, 2012

OVER !

it's OVER for me now .
YES ! it's REALLY REALLY OVER now !

p/s : i'm sory bcoz i am being like dis and halalkan everythings k .*wipe tears*
i will miss u always ;(

Thursday, April 19, 2012

Boyfriend !

Assalamualaikum Reader(S) ! 

i have A new boyfriend ?
u think ?
hee . no lah . tak mungkin saya akan ade boyfriend laen selain Dia .
tapi ni saya nak cite about BOYFRIEND !*eh, sama lah kan maksud dye tuh!* haha
 x x laen laen . ! ni korean band yang diberi name BOYFRIEND . 
yess totally i'm in love with this band group . their style , their performance , their dance , all of it !
look berybery perfect larh ! and yes i had minat seorang dlm group ni sangat2 ! 
he is YOUNGMIN ! twins kepada KWANGMIN .! tapi YOUNGMIN lagi YOUNG lah ! hee
mesty korang pun tertanya2kan sape YOUNGMIN ni sebenarnya kan . hee 
he is :
mmg young lah kan . baru 16 tahun kowt ! 24 april ni cukup lah 17 tahun tuu .. 

SARANGHAE YOUNGMIN ! <3

oke . stop gilakan YOUNGMIN seorang sahaja . lets story about  BOYFRIEND !
there are 6 members in da group . !
HYUN SEONG ! MIN WOO ! KWANG MIN ! YOUNG MIN ! DONG HYUN ! JEONG MIN !

in front ! KWANGMIN ! YOUNGMIN ! always together . twin lah katakan kan . hee


letss watch their 2nd single 'don't touch my girl' !
auwsome .

video 

Wednesday, April 18, 2012

THIS IS HOW WE CAN MAKE MONEY WITHOUT DOING ANYTHING !

Assalamualaikum and a very good day everyone ! 

i had join this work that so easy to get money !
u ? when to join ?
for SURE u will get instant money ! 
how about u try to click the link and see how better it is to get more money without doing ANYTHING !

Saturday, April 14, 2012

104 days ! ;(

Assalam READER(s) disayangi sekalian .

104 days . 
de memory for me and him . 
today is a hard hard day for me and him .
for him . forgive me for all what i have done for u *wipe tears*
hope we will meet again with redha Allah , and parents :)


please remember this =)
Kita tidak bimbang Allah hendak menguji kita,
Memang itu tanda Allah masih beri perhatian kepada kita.

Kita hanya bimbang bila diuji,
Jiwa kita tidak cukup kuat untuk mendepaninya,
... ... Sebab itu, dengan peluang yang Allah masih beri,
Kutiplah bekal-bekal kekuatan agar tidak mudah gugur ketika berdepan dengan ujian Dia.

Di saat orang berdepan dengan ujian dalam keadaan lemah,
Kita tetap terus kuat kerana bersama kita ada Allah.

~Afdholul Rahman of LangitIlahi
[130412]

P/s: but saya telah gagal untuk mengumpul bekal2 kekuatan tersebut :(
awak ,, please forgive me :(

Happy Birthday To U Bestie !

Assalam Reader(S)...

N N N (n3) ni khas untuk my bestie + cousin .!

lets sing a song for her !
saeng il chuk ha ham ni da
saeng il chuk ha ham ni da
sarang ha neun atikah shi
saeng il chuk ha ham ni da 

From good friends and true,
From old friends and new,
May good luck go with you,
And happiness too.

How old are you?
How old are you?
How old, How old
How old are you?

seriously saya rindu mereka :)
birtday gurl : atikah kamarudin = baju pinky 
bee = white hijab
nowna = baju purple
saya = tayang sijil :)

you are 20th right ? :)
happy twenty ! *not teen dah* tehee

happy birthday dear . hope our frenship lasting forever .
sarangheyo ! :D

p/s: nak hadiah , datang kemaman k . :)

Selamat Panjang Umur Mok !

Assalam Readers sekalian ...
k kali ni fiey nak cite sal birthday my mum yg berlangsung semalam .
*nak update semalam . tapi tertido depan laptop. adoi !*

but before that , lets singing a happy birthday song for her !
HAPPY BIRTHDAY TO YOU...
HAPPY BIRTHDAY TO YOU...
HAPPY BIRTHDAY TO MUMMY...
HAPPY BIRTHDAY TO YOU...
*clapping hand*

date : 13.4.2012
time : around 4pm
venue : in our house at kemaman .
with : my dad , my older sis , n my little brother .
not forget my aunt and her family (su, ayahsu, zizi, zahzah, zamzaf n zayyan . tehee)

kami sambut ia dgn kakak yg ade kat mesir 2 (Skype) .
biasa la kan duk jauh . skype pun buleh . hahah .
jum usha gambar je lha k :)

skype with her :) my lovely sister

happy birthday mom !


ateh sayang mak sangat2 :)


birthday gift for mummy :) we all give this to her . sorry for the little n cheap present.

  
when su n her family comes, we doing the triffle cakes :)


SELAMAT HARI LAHIR YANG KE 48 SABARIAH BINTI CHE IDRIS ! :D

p/s : we all love u mom ! :D

Thursday, March 29, 2012

SemesteR BreaK !

Assalamualaikum u'ollss .. 
kali ni mak nak berceloteh pasal cuti2 yg akan disiasiakan oleh mak sebagai student yg abezz semester 4 ni haaa ..
yang ade d kepala mak sekarang ni banyak sangat ! x terkira plan nye haa .. nak mak sebut satu2 ke u'ollss !
okayy .. pada mulanya plan fiey just nak keje je dalam cuty ni ! ye lah kan nak tambah2kan duet yg x banyak sangat ni haa .! huhu . tapi macam plan itu akan berubah j . kerana ! ade plan laen yg ingin dibuat pada cuty kali ini .! hee . *skema.x.ayat.?* derrr... ade aku kesah . hahah :P
plan yang laen tersebut adalah ! keluar dengan my little2 chubby2 sygs ! , having vacation with frenss3 at PULAU PERHENTIAN ! , having a KKEC days with commanderians ! , having kawad 24 jam non stop for MALAYSIA BOOK OF RECORD with commanderians ! and last but not least ! having vacation at Perak (kat cni kot nak keje) hmm tatau laa . hhuuuhu . so sangat packk kan perjalanan hidup fiey time cutyy nanti . hmmm .
nak keje nak keje nak tambah duet nak tambah duet . x boleh x boleh . sebab sebab ade program ade program . kene kluarkan duit kene kluarkan duit . hmm .! 
conclusionnya kat cni . hmm org laen duit mashukk selama dua bulan ni , aku ! duit keluar mencurah2 tanpa henti ! errgghh . sakitnyaa hattiiii niii !!! 
tapi ingat efiey ! pengalaman mengajar kita .x selalu dapat pengalaman yang mencurah2 ! duit boleyh dicari jika tiada tapi pengalaman sukar dicari jika tamat tempohnya ! soo goo fooorrr iittt !! okayy ! :D
*smile always*


pls: macam akan stress balik jew . hmmm

DeAr StReSs ! LeT's BrEaK uP !

Assalamualaikum anak2 sekalian . hee <3 

bertemu lagi kita d satu temujanji pada setiap hari khamis jam 12 tengah petang . heh ! mengarut ! hahaha
hi u ollls !!

okayy n3 kali ni nak wat short n simple j . ! 
sal nak cakap yg sy dah dah dah abis FINAL EXAM untuk semester 4 !*clapping myself !* 
tehee . so dax2 diluar sana yg belum habis paper lagi, teruskan perjuangan anda d saat saat akhir ini .!
hadapilah dugaan ini dengan hati yang tenang ! x beza sangat pun cuti ! sama dua bulan jugak okayy ! 
n n n saya dah sampai rumah dah semalam ! rumah d kemaman ! *haih, susah kan ade banyak rumah macam ni !* 


#so whatsoever ! dear stress ! let's break up ! ~

Thursday, March 8, 2012

Lelaki Berlari !~

Assalam Reader(S)...

Macam 2 la bila d translatekan kepada bahasa melayu . ..
teka la ape dy . um um um . ape ek . haha
taht is : RUNNING MAN !~

DATE : 25/2/2012
TIME : 3pm-7pm
VENUE : sekitar UiTM Chendering, KT :)
WITH : kawan2 seMeDIA :)

running man ni d adaptasikan dari cerita game show dari Korea .
yg anjurkan event ni ialah kelab MeDIA that is stand for Member Diploma In Accounting .
i'm as one of the member join this event after penat lelah berswimming d Kelas Renang pada post saya seblom ni . walaupun penat, tapi bersemangat waja . hee
but at the end , kumpulan saya kalah pada pusingan suku akhir lagi . sangat memalukan . tapi it's oke . pengalaman mengajar kita . supaya menjadi lebih dewasa . hee . laalla . *nyanyi plak saya kan . hee . sori .

p/s : saya selalu kan x update awal2 . hahaah :P sowiii :P

Thursday, March 1, 2012

Kursus Asas Renang !~

Assalamualaikum Pembaca2 tetap fiey sekalian .
Hee .  Fiey nak update sal last week punye event !
Sorry . Selalu je lambat post pasal event2 yang fiey sertai .
Almaklumlah sebagai pelajar yang berdedikasi . Macam ni la. Hee
Okee . Jangan nak merapu sangat efiey !~
Lets back to topic !

Event name : Kursus Asas Renang
Where : Institut Perikanan Malaysia (IPM) Chendering , Kuala Terengganu
When : 24-25 February 2012
Time : 24 February = 8am - 12.30noon
  = 3.30pm - 7pm
: 25 February = 8am - 12.30noon

Tentatif program (bagai la) haha .
Pagi jumaat …Kumpul kat depan kolej, then start btolak ke IPM (dalam 5 min DAH smpai)
Smpai j c2 terkejut jgk la . Ingat kolam renang macam kat AKUATIK KT 2 .
Upenye xde bumbung langsung . Sedeyh . :(
Then start briefting from cik din n cik zaidi sal theory sblom masuk berenang .
Teruja dapat kenal diorang . Sporting habess . :)
Pas2 kitorang belajar water confident. Mula2 cuak jugak la coz xpandai berenang kan.
Tapi lepas dilatih . Alhamdulillah fiey lulus dalam water confident 2 . Confident ke ? Sikit2 j la . Haha
 lepas step 1 , then kitorang belajar kuak dada . Upe2nye dye ade step tersendiri . Cume kalo org xtau step, susah la sket . Sy xbape lepaz kuak dada . Xleh nak naik . Haih . 2 kali naik dah tenggelam dah . Adoi . Xpe cube banyak2 kali lagi . Hee :)
Petang jumaat lak kitorang belajaq lebih kepada gaya bebas (freestyle) .
Yg ni fiey suke . Coz fiey pandai yg ni . Bebas j ase . Hee .
Tapi dye pun ade step tersendiri . Macam fiey ni xde step. Maen hentam je . Mmg la bley . Tapi kalo ikut step btol2, mmg susah skit la . Tapi pembelajaran . Xpe :)
Mase ni jugak banyak giler kitorang tangkap gamba dalam air . Best sangat . !~ susah nak xplain . Korang kene rasa sendiri !~ heee
Sabtu pagi plak kitorg mencuba buat water confident kat dalam kolam sedalam 4.5 meter = 10 kaki .
Pergh macam nak luluh je jantung ni bila tengok air dalam 2 . Huhu.
Tapi alhamdulillah boley jugak buat walaupun dalam . *sape xnak selamat korang oi !~ dalam kott !
Kitorang jugak belajar selamatkan orang bile orang lemas k ape k dalam air 2 . Senang j caranya .
Nak tao caranya ? Meh jumpe fiey .. Fiey ajaqkan . Hee *habis la korang habis la korang ! Haha.

tengok pic jom !~













Waahhh . Memang pengalaman la sume ni . Rugi tau korang x blaja renang . At least ade basic pn da cukup . Bley selamatkan orang da . Haa . 1 j la korang akan menderita sikit . Ape dye ? Erm . HITAM . Kalo orang yg ANTI-HITAM ni, xyah la gatai2 berenang . Toksah nak menjerit sangat kalo muka hitam macam udang bakor ., haha . Macam aku ni haa . Xtau la mak eden cam ke idok muka anok dy ni . Hax2
Oke . C in the next ceritacinta . Hee :)

p/s : hitam muka x pulih2 lagi ni amacam cherita ?

Sunday, February 26, 2012

Mount Berembun Commander Challenges !

Assalamualaikum Reader(S) sekalian .
bertemu lagi kita pada rancangan efieyphotography !~
hee . oke . ai ni fiey nak hupdate sal alkisah event yg berlangsung baru2 ni .
iaitu:
event name : Mount Berembun Commander Challenges
venue : Hutan Lipur Chemerong, Dungun, Terengganu.
mission : hiking mount CBL (Chemerong, Berembun & Lansir)
when : 16 - 18 February 2012
time : sepanjang hari kejadian !~

oke . korang da dapat kan sedikit sebanyak tentang event ni kan .
let picture share the stories !~

day 1 : arrived at Hutan Lipur Chemerong.
kitorang bertolak dalam pukul 3ptg lebeh . n sampai dalam pukul 6ptg .
time nak naik ni cuak sikit . coz getah tayar tergesel kiat sehingga menghasikan bau yg agak kurang menyenangkan . cuba bayangkan sendiri . hahah :P
 
papan tanda membuktikan segalanya . hee :) (2 kete cik adi)

 jalan2 xcited nak masuk hutan !~ muka suci lagi . hee

 tiba d first campsite. 
sampai j tros bergambar . haha . then pasang khemah, solat, masak2, n dengar taklimat pasal perjalanan esok . malam 2 budax laki j yg jd sentri :)

day 2 : bertolak seawal 8 pagi after warm up n exercise :)
tiba d checkpoint pertama : air terjun chemerong .
kat sini da start da try minum air asli dari air terjun . sangat sejuk :)
 efiey d air terjun chemerong . :)


meneruskan perjalanan and
tiba d checkpoint ke2 : kem balak .
kat sini kami merentasi sungai yg dalam dan sejukk .
pas2 bagi ikan makan. banyak sangat ikan sampai gigit jari kita ada la . haha
kat sini jugak la aku krem kaki (kat peha). mungkin dsebabkan tetiba je masuk air dalam sampai pinggang. huhu. tapi da ok la lepas 2 .
kat sini kami rehat2 n then masak2 untuk tambah tenaga . fiey punya group makan makanan instant je tapi kenyang , hee . kami makan makanan ala2 askar makan dalam hutan 2 . hee. siap sume je kami teruskan perjalanan kami.

kami sampai d destinasi kedua !~ gunung berembun !~ 
siap  posing2 , kami troskan perjalanan ke destinasi ke3 :)





 air terjun lansir yang sangat cantik :) kuasa Allah :)
mase ni kami da sampai d destinasi ke3 iaitu air terjun lansir :)
campsite kami yg kedua .

 day 3 : waiting 4 sunrise . 
bangun j tido tros duk depan air terjun menunggu ketibaan sunrise. time ni ade game bersama farid amil n da geng. saje had funkan diri selepas kejadian malam yg menimpa kami semua.

sunrise d air terjun lansir .
 tepat pada pandangan . subhanallah . hanya tuhan j tau betapa nikmatnya dapat melihat keindahanNya. terima kasih Ya Allah :)

 ni time nak balik da . bergambar ramai2 :)
d sebabkan xambil gambar sebelum kejadian n selepas kejadian n semasa kejadian . tapi memori ini pasti akan terpahat d hati rakan2 komander sekalian .


p/s: kalau korang perasan la . gambar fiey xde sangat pun . sedeyh !~ :(

Saturday, February 4, 2012

Aku Maafkan Kamu !~ :D #noworries

Assalam .
Jom Layannnn !~

Maafkan Kamu by Malique ft. Jamal Abdillah ...


Ada teratak di hujung kampung
Bawah cermin kopak ada kotak
Tersembunyi dalamnya ada tempurung
Sembunyi bawahnya katak melalak



Atur sepuluh daktil batal yang batil
Detik dua usul ditutup satu lagi tampil
Dari halaman rusuk kiri satu susuk ganjil
Minta diisolasi dari dalil busuk jahil
Aspirasi tak serasi dengan suara bunyi
Inkarserasi dari penghunu dan keluarga bumi
Surat wasiatnya atas paksi dalam rumi
minta dikebumikan hidup-hidup dalam guni
Mana cepat terbang atau warna gelang tangan
Buah fikiran aneh tergantung di persimpangan
Halusinasi susuli ketandusan ihsan
Ubat parut auditori kesan artileri insan
Gagal dikesan



Aku maafkan kamu
Tak perlu kita bertemu
Cukup kau tahu
Yang aku maafkan kamu
Tolong teruskan hidup
Jangan sebut namaku



Timbul tenggelam, timbul tenggelam
Acapkali terpendam, acapkali tersergam
Cermin muka kopak penuh bintik hitam silam
Ini bukan lagu rindu ini madah dendam
Kutimbang tanpa neraca di awal usia
Ku dihukum masuk neraka oleh manusia
Minta tunjuk lubang atau pintu tak dapat jawapan jitu
Jadi yang tak berganjak biarkan saja begitu
Maafkan mereka, mereka tidak tahu
Mereka tidak ramas buku, mereka segan ilmu
mereka tidak fasih malah fasik guna kata
kita kongsi nama bangsa tapi tidak kasta bahasa
maafkan mereka, mereka tiada nilai
ibu bapa lalai dari kecil dah diabai
tanpa kasih sayang, mereka suka menyakiti
kita kongsi warna mata tapi tidak warna hati



Atas kepala murai sekawan
mari ku ramit kucup lehernya
terlalu rahi dendam di angan
sampai terkacip mulut mahirnya



Jangan  ahli sihir seru nama maharaja
nanti segerombolan hantu bisu yang menjelma
guna hak berfikir sebelum hak unutk bersuara
kalau terpelajar sila guna hak miranda
pura-pura dengar, telan tapi tidak hadam
mereka mula kiri, aku kanan bila baca
sudah mahir rumi, mari tafsir alif ba ta


p/s : sebenarnya aku x faham satu hapa pun . tapi aku rase ia merujuk kepada sepasang kekasih yg telah terputus hubungan dan gagal untuk meneruskan perhubungan tersebut. tetapi walau begitu cara terbaik ialah dengan memaafkan insan tersebut .
 so kat sini aku ingin meminta maaf kepada semua yg telah aku sakiti hatinya. especially si E ...
SO MAAFKAN AKU . KITA KAWAN LAGI KAN ?

Wednesday, February 1, 2012

this too much !~

nak upload gambar xleh . kenpe ea ? hmmm . plix je .


#ni gambar lame . saje nak update. coz xley nak upload gmbr baru . 
erghhh . stress toll . !~

Thursday, January 26, 2012

xtahu nak hupdate hape !~

Assalam Reader(S) .
sori telah meninggalkan awak setelah sekian lama .
awak kene faham .. saya tengah study lagi awak . awak x marah saya kan ?
saya selalu jumpa awak tapi xpula nak hupdate . sebab saya buzy .
maafkan saya k awak ... awak faham saya kan ?
saya banyak cite nak cite kat awak . tapi kalau saya ade mase saya share ea kisah sy ngan awak .
lagipun sy bengang jugak bila xley nak upload picture kat cni . saya banyak nak share dengan awak sayang !~
erm . ok lah . 6t saya ade  mase , kite borak lagi ea . saya baiki awak mane yg patut .
i love u so much . saya sayang awak sangat2 . jangan pernah tinggalkan saya sayang !~
oooh my blog !~

Tuesday, January 3, 2012

Semoga Panjang Umur dan Dimurahkan Rezeki :)

Assalamualaikum Readers Sekalian .


Day : Sunday , New Year Day , My Anniversary Birthday !~
Date : first day in a week  , first day in a year , First January 2012.
Time: 10.45pm :)
Venue : in front of Laptop, beside books, wear earphone, give prank call to lovely friends :)

First of all ! …
Happy Sunday and Happy New Year to all of u here !~
Thanx bcoz still visiting our my lovely blog !~
Thanx to my follower coz still be my follower until now .
Hope that u all will be my follower until de end !~
Please reverse back our memory by reviewing our blog !~
I think it has many interesting stories that we can remember.

Secondly,
HAPPY BIRTHDAY TO ALL WHO CELEBRATE THEIR BIRTHDAY TODAY INCLUDING ME!~

GOODBYE BITTER SALT MEMORY 2011 !~
WELCOME SWEET SOUR 2012 !~
To Him; Allah SWT !
Thanx 4 giving me chance to look into this world again !~
To My Lovely Parents; Mak n Wea !
Thanx 4 giving me chance 2 be a good person and guide me to be a Muslimah's person.
To My Lovely Siblings !
Thanx bcoz still make my day like rainbow ..
InsyaAllah our relationship will last forever.
Last but not least …
To ALL My Lovely Friends !~
Thanx bcoz buat2 lupe my birthday !~ but other side of dat , u all so fabulous !~ KENANGAN TERINDAH.
And make a beautiful and memories prank birthday to me .
Thanx coz make me n she  be good2 like this.
Thanx also becoz make me angry, cry , happy, terharu and so on .
My perasaan bercampur baur !~ hard to xplain .
BUT anyway I like to be like dis . My friends still friends with me although I like a chidish.
 Thanx not forgetting my biirthday and make my day soooo special with all of u here friends .
CREDIT TO : NAD, PIQA JE, KECHIK, QIBAH, SYIQIN, ADA, TINI, JANNAH and ATIN.
NOT FORGET TO : HANISYA, AIN, KIERA,  AND AZIAN.
AND ALL DA COMMANDERIANS !~ :D
Thanx also 2 who wish my bufday and give me a present; my mum,dad, ain, kechik, and hanisya :)
I LOVE YOU ALL A LOT !~ <3
I LOVE U LIKE A LOVE SONG !~ <3

HAPPY 2012

p/s : hard to story my experience with all of u . But I will keep in mind and never let it go from my mind . THANX SO MUCH FRIENDS ...