Saya Adalah Saya :D

Saya Adalah Saya :D

Sunday, April 22, 2012

OVER !

it's OVER for me now .
YES ! it's REALLY REALLY OVER now !

p/s : i'm sory bcoz i am being like dis and halalkan everythings k .*wipe tears*
i will miss u always ;(

Thursday, April 19, 2012

Boyfriend !

Assalamualaikum Reader(S) ! 

i have A new boyfriend ?
u think ?
hee . no lah . tak mungkin saya akan ade boyfriend laen selain Dia .
tapi ni saya nak cite about BOYFRIEND !*eh, sama lah kan maksud dye tuh!* haha
 x x laen laen . ! ni korean band yang diberi name BOYFRIEND . 
yess totally i'm in love with this band group . their style , their performance , their dance , all of it !
look berybery perfect larh ! and yes i had minat seorang dlm group ni sangat2 ! 
he is YOUNGMIN ! twins kepada KWANGMIN .! tapi YOUNGMIN lagi YOUNG lah ! hee
mesty korang pun tertanya2kan sape YOUNGMIN ni sebenarnya kan . hee 
he is :
mmg young lah kan . baru 16 tahun kowt ! 24 april ni cukup lah 17 tahun tuu .. 

SARANGHAE YOUNGMIN ! <3

oke . stop gilakan YOUNGMIN seorang sahaja . lets story about  BOYFRIEND !
there are 6 members in da group . !
HYUN SEONG ! MIN WOO ! KWANG MIN ! YOUNG MIN ! DONG HYUN ! JEONG MIN !

in front ! KWANGMIN ! YOUNGMIN ! always together . twin lah katakan kan . hee


letss watch their 2nd single 'don't touch my girl' !
auwsome .

video 

Wednesday, April 18, 2012

THIS IS HOW WE CAN MAKE MONEY WITHOUT DOING ANYTHING !

Assalamualaikum and a very good day everyone ! 

i had join this work that so easy to get money !
u ? when to join ?
for SURE u will get instant money ! 
how about u try to click the link and see how better it is to get more money without doing ANYTHING !

Saturday, April 14, 2012

104 days ! ;(

Assalam READER(s) disayangi sekalian .

104 days . 
de memory for me and him . 
today is a hard hard day for me and him .
for him . forgive me for all what i have done for u *wipe tears*
hope we will meet again with redha Allah , and parents :)


please remember this =)
Kita tidak bimbang Allah hendak menguji kita,
Memang itu tanda Allah masih beri perhatian kepada kita.

Kita hanya bimbang bila diuji,
Jiwa kita tidak cukup kuat untuk mendepaninya,
... ... Sebab itu, dengan peluang yang Allah masih beri,
Kutiplah bekal-bekal kekuatan agar tidak mudah gugur ketika berdepan dengan ujian Dia.

Di saat orang berdepan dengan ujian dalam keadaan lemah,
Kita tetap terus kuat kerana bersama kita ada Allah.

~Afdholul Rahman of LangitIlahi
[130412]

P/s: but saya telah gagal untuk mengumpul bekal2 kekuatan tersebut :(
awak ,, please forgive me :(

Happy Birthday To U Bestie !

Assalam Reader(S)...

N N N (n3) ni khas untuk my bestie + cousin .!

lets sing a song for her !
saeng il chuk ha ham ni da
saeng il chuk ha ham ni da
sarang ha neun atikah shi
saeng il chuk ha ham ni da 

From good friends and true,
From old friends and new,
May good luck go with you,
And happiness too.

How old are you?
How old are you?
How old, How old
How old are you?

seriously saya rindu mereka :)
birtday gurl : atikah kamarudin = baju pinky 
bee = white hijab
nowna = baju purple
saya = tayang sijil :)

you are 20th right ? :)
happy twenty ! *not teen dah* tehee

happy birthday dear . hope our frenship lasting forever .
sarangheyo ! :D

p/s: nak hadiah , datang kemaman k . :)

Selamat Panjang Umur Mok !

Assalam Readers sekalian ...
k kali ni fiey nak cite sal birthday my mum yg berlangsung semalam .
*nak update semalam . tapi tertido depan laptop. adoi !*

but before that , lets singing a happy birthday song for her !
HAPPY BIRTHDAY TO YOU...
HAPPY BIRTHDAY TO YOU...
HAPPY BIRTHDAY TO MUMMY...
HAPPY BIRTHDAY TO YOU...
*clapping hand*

date : 13.4.2012
time : around 4pm
venue : in our house at kemaman .
with : my dad , my older sis , n my little brother .
not forget my aunt and her family (su, ayahsu, zizi, zahzah, zamzaf n zayyan . tehee)

kami sambut ia dgn kakak yg ade kat mesir 2 (Skype) .
biasa la kan duk jauh . skype pun buleh . hahah .
jum usha gambar je lha k :)

skype with her :) my lovely sister

happy birthday mom !


ateh sayang mak sangat2 :)


birthday gift for mummy :) we all give this to her . sorry for the little n cheap present.

  
when su n her family comes, we doing the triffle cakes :)


SELAMAT HARI LAHIR YANG KE 48 SABARIAH BINTI CHE IDRIS ! :D

p/s : we all love u mom ! :D