Saya Adalah Saya :D

Saya Adalah Saya :D

Thursday, April 19, 2012

Boyfriend !

Assalamualaikum Reader(S) ! 

i have A new boyfriend ?
u think ?
hee . no lah . tak mungkin saya akan ade boyfriend laen selain Dia .
tapi ni saya nak cite about BOYFRIEND !*eh, sama lah kan maksud dye tuh!* haha
 x x laen laen . ! ni korean band yang diberi name BOYFRIEND . 
yess totally i'm in love with this band group . their style , their performance , their dance , all of it !
look berybery perfect larh ! and yes i had minat seorang dlm group ni sangat2 ! 
he is YOUNGMIN ! twins kepada KWANGMIN .! tapi YOUNGMIN lagi YOUNG lah ! hee
mesty korang pun tertanya2kan sape YOUNGMIN ni sebenarnya kan . hee 
he is :
mmg young lah kan . baru 16 tahun kowt ! 24 april ni cukup lah 17 tahun tuu .. 

SARANGHAE YOUNGMIN ! <3

oke . stop gilakan YOUNGMIN seorang sahaja . lets story about  BOYFRIEND !
there are 6 members in da group . !
HYUN SEONG ! MIN WOO ! KWANG MIN ! YOUNG MIN ! DONG HYUN ! JEONG MIN !

in front ! KWANGMIN ! YOUNGMIN ! always together . twin lah katakan kan . hee


letss watch their 2nd single 'don't touch my girl' !
auwsome .

video 

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.